651 914 924 - info@naturalliure.com

Dades de contacte
   Adreça:
   Població: Pinell de Brai;  (43594)
   Comarca: Terra Alta
   Província: Tarragona
   Telèfon: 977426344

El Temps a Pinell de Brai:

El tiempo - Tutiempo.net


Zona d'acampada Pinell de brai


L’àrea d’acampada es troba dins de la població del Pinell de Brai. S’accedeix per la carretera central d’entrada al poble fins arribar a la Plaça Catalunya  on està l’ajuntament. Justament s’accedeix pel carreró que hi ha entre l’escola i la Casa de la Vila. L’àrea va ser construïda al 2005 i ocupa una superfície de 1.260 m², dividida en 28 unitats d'acampada de 45 m² cadascuna. És un petit espai ubicat a una zona tranquil·la, envoltat de natura i amb unes vistes espectaculars, fantàstic pel descans i amb una oferta variada per a la pràctica d’esport com el senderisme o l’escalada, per la proximitat de la serra de Cavalls i  la serra de Pàndols, escapades en bicicleta per la via verda, entre d’altres activitats.
 
Instal·lacions

La zona d’acampada ofereix: rostidors amb aixeta, taules de fusta, aigüeres per rentar estris, safarejos, vestuaris amb dutxa i agua calenta, serveis amb lavabos, aigua potable, aparcament per a bicicletes i xarxa elèctrica per les caravanes.
 
Al costat de les instal·lacions es troba una zona esportiva descoberta, un camp de birles, el camp de futbol municipal, la piscina municipal descoberta i el pavelló cobert municipal. Al poble hi ha múltiples serveis a la vostra disposició.
 
Temporada d’obertura

Obert durant tot l’any.
 
Normativa
 
·         L’ajuntament no es responsabilitza dels objectes que tingueu i/o deixeu a les tendes, vehicles o caravanes a l’àrea d’acampada.
 
·         Les deixalles es dipositaran al contenidor de la brossa.
 
·         És prohibit fer foc fora de l’espai de barbacoa.
 
·         Es precisa silenci de les 24h. fins les 7 h. del matí.
 
·         Per instal·lar-se al càmping cal portar el material adient per acampar.
 
·         Els vehicles, a l’interior del càmping, no podran circular a més de 10km/h.
 
·         És obligatori tenir els animals lligats dins de l’àrea d’acampada. A més, s’ha d’haver presentat la targeta de vacunació, al moment d’entrar. El propietari es fa responsable dels danys que pugui causar l’animal, així com d’evitar que embruti el recinte d’acampada. És obligatori que el propietari netegi allò que embruti l’animal.
 
Qualsevol incidència en relació a l’harmonia i bona convivència, es resoldrà amb l’expulsió de l’àrea d’acampada.
 
Tarifes per dia d’ús de les instal·lacions

Persona: 4,20 euros
 
Nens fins a 10 anys: 2,60 euros
 
Col·lectius o grups: 3,80 euros per persona a partir de 10 persones.
 
Tendes: 1,70 euros
 
Caravana: 3,15 euros
 
Cotxe llit: 3,15 euros
 
Per acampar s'haurà de sol·licitar autorització a l’ajuntament  del Pinell de Brai amb la següent informació: nom i cognoms d'una persona responsable, DNI,e-mail i el nº de telèfon de contacte (mòbil). Dades relatives a l’estància: data d'entrada i sortida, nº de nits, nº de persones especificant els menors i els majors de 10 anys, nº de tendes de campanya/ caravanes/ cotxes llit i hora d'arribada aproximada, o trucant a:
 
- L'Ajuntament, en horari d'oficina, de 10.30h a 13.30h: 977 426 344.
 
- Fora d'horari d'oficina de l'Ajuntament, els caps de setmana o festius: 628 218 552 (avisar amb 30 minuts d'antelació a l'arribada, si us plau)
Galeria